DUKE Kolobežka, kolieska 125 mm, čierno-ružová | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

DUKE Kolobežka, kolieska 125 mm, černo-růžová

Detská kolobežka Spokey DUKE je skvelou voľbou pre malých nadšencov korčuľovania. Umožňuje pohodlný pohyb na rôznych typoch povrchov a hladké brzdy podporujú výnimočnú dynamiku jazdy.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693293972

DUKE Kolobežka, kolieska 125 mm, čierno-ružová

Detská kolobežka Spokey DUKE je skvelou voľbou pre malých nadšencov korčuľovania. Umožňuje pohodlný pohyb na rôznych typoch povrchov a hladké brzdy podporujú výnimočnú dynamiku jazdy. 


Na výrobky Spokey kladieme vysoké nároky: spoľahlivosť, pohodlie a bezpečnosť používateľa sú pre nás najdôležitejšie. Naša kolobežka DUKE spĺňa najprísnejšie požiadavky malých kritikov. Detská kolobežka bola vyrobená na rýchlu jazdu plnú radosti. Neónové farby robia z kolobežky lásku na prvý pohľad! 


Ak sa pýtate, ktorá kolobežka je pre vaše dieťa tá pravá, odpoveď je jednoduchá: v prvom rade musí byť bezpečná. Model DUKEprotišmykovú dosku, nášľapnú brzdu a mäkké rukoväte. Kolobežka váži len 2,1 kg. Nastaviteľná výška riadidiel umožňuje nastaviť správnu výšku pre výšku vášho dieťaťa. 

 

Veľké 125 mm kolieska a ložiská ABEC5 zaručujú hladký pohyb. Kolieska sú vyrobené zo syntetickej gumy, ktorá dokáže absorbovať časť vibrácií spôsobených jazdou na nerovnom povrchu. Možnosť zložiť kolobežku je vynikajúcim riešením na prepravu a skladovanie. Zaberá minimum miesta. Existuje mnoho dôvodov, prečo si kúpiť kolobežku. Výberom detskej kolobežky Spokey DUKE poskytnete svojmu dieťaťu veľa bezpečnej zábavy!


Parametre: 

kolesá: 125 mm PU 80A 

ložiská: ABEC5 

Materiál: 100% hliník protišmyková doska s grafikou 

veľkosť dosky: 40 x 10 cm 

 výška riadidiel od podlahy: 85 - 88 cm 

výška riadidiel od podlahy: 75 - 79 cm skladacia 

nožná brzda 

mäkké rukoväte 

hmotnosť nosného popruhu: 2,1 kg 

maximálna hmotnosť používateľa: 50 kg 

podľa normy EN 71

Balenie: 6 ks/kartón

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.