MsrFIT Fitness kolieskové korčule, žlté, ABEC5, veľ. 36 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

MsrFIT Fitness kolieskové korčule, žlté, ABEC5, veľ. 36

MsrFIT Fitness kolieskové korčule sú určené pre športových nadšencov, ktorí sa chcú pohybovať a cvičiť s eleganciou a štýlom.

86,45 €s DPH
72,04 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:86

EAN: 5905339407481

MsrFIT Fitness kolieskové korčule, žlté, ABEC5, veľ. 36


Kolieskové korčule Spokey MsrFIT sú pripravené pre náročných užívateľov. Technické parametre boli špeciálne navrhnuté tak, aby robili najväčšie potešenie z jazdy. 

Upozornenie: Venujte prosím pozornosť pri výbere veľkosti podľa veľkostnej tabuľky uvedenej nižšie. Pred nákupom si prosím dôkladne skontrolujte dĺžku stielky v cm. 


KVALITA 

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. Vieme, že je dôležité odlíšiť sa, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. 


TECHNOLÓGIA A VÝHODY 

Pri výbere korčúľ, venujte zvláštnu pozornosť podvozku. Pri modeli MsrFIT je podvozok vyrobený z polypropylénu. Kolieska sú vyrobené z odolného PU s priemerom 72/80 mm ktoré sú optimálne pre fitness jazdu. Ložiská ABEC5 poskytujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť. Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá spona zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohám, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka pohodlnému a spoľahlivému upevňovaciemu systému môžete optimálne prispôsobiť korčule svojim potrebám. 


Parametre: 

Topánočka vonkajšia: polomäkká škrupina (PP, PVC) 

Topánočka vnútorná: EVA + PU + velúr + pena + sieťka 

Materiál brzdy: TPR 

Materiál koliesok: PU 

Rozmer koliesok: 

72 x 20 mm – veľ. 36-38 

80 x 20 mm – veľ. 39-46 

Ložiská: ABEC7 Carbon 

Podvozok: PP 

Informácie pre veľkoodberateľov: balenie: 4 páry/kartón


Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.